Rolnictwo Ekologiczne
,,Produkuj tak abyś sam chciał to zjeść – praktyczne aspekty produkcji ekologicznej i jej wpływu na ochronę środowiska”
01-01-1970
Wyższa Szkoła Agrobiznesu w Łomży przystępuje do realizacji zadania pn. ,,Produkuj tak abyś sam chciał to zjeść – praktyczne aspekty produkcji ekologicznej i jej wpływu na ochronę środowiska”, projektu na który Wyższej Szkole Agrobiznesu w Łomży zostało przyznane wsparcie finansowe w wysokości 93.500,00 zł ze środków Unii Europejskiej w ramach II Schematu Pomocy Technicznej „Krajowa Sieć Obszarów Wiejskich” Programu Obszarów ...
Komentowane
1 Największą przyszłość w budownictwie mają ekorozwiązania, prefabrykaty zmniejszą problem kadrowy, a na swoje pięć minut muszą poczekać drony
Informacje
2 Przełomowa konferencja na temat przemysłu futrzarskiego w Polsce
Ochrona zwierząt
3 69% Polaków przeciwko ubojowi koni, a rząd negocjuje wywóz ŻYWYCH koni do Japonii.
Ochrona zwierząt