Rolnictwo Ekologiczne
Zalety znakowania produktów wolnych od GMO
01-01-1970
Coraz więcej konsumentów robiąc zakupy zwraca uwagę na jakość żywności, która ma trafić do koszyka i na nasze stoły. Nasze społeczeństwo, staje się coraz bardziej świadome tego, że jedzenie warunkuje zdrowie i życie człowieka. Dlatego też tak istotna jest możliwość wyboru pomiędzy produktami genetycznie modyfikowanymi, a naturalnymi, które powinny być dobrze oznakowane.
Profesor Andrzej Babuchowski, ekspert kampanii „Wolne od GMO”, ...
Komentowane
1 Największą przyszłość w budownictwie mają ekorozwiązania, prefabrykaty zmniejszą problem kadrowy, a na swoje pięć minut muszą poczekać drony
Informacje
2 Przełomowa konferencja na temat przemysłu futrzarskiego w Polsce
Ochrona zwierząt
3 69% Polaków przeciwko ubojowi koni, a rząd negocjuje wywóz ŻYWYCH koni do Japonii.
Ochrona zwierząt