Żywność ekologiczna – czy to się opłaca?
01-01-1970
Pod takim hasłem odbył się 12 maja br. panel dyskusyjny z udziałem Zastępcy Dyrektora Departamentu Rolnictwa Ekologicznego i Jakości Żywności MRiRW Jana Golby, Dyrektora Instytutu Ekonomii i Finansów SGGW prof. dr hab. Mariusza Maciejczaka, Prezesa Stowarzyszenia „Polska Ekologia” Pawła Krajmasa, Prezesa Zarządu Polskiego Związku Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego Jacka Zarzeckiego oraz Prezesa Zarządu Instytutu Badań Internetu i Mediów Społecznościowych ...
Komentowane
1 Największą przyszłość w budownictwie mają ekorozwiązania, prefabrykaty zmniejszą problem kadrowy, a na swoje pięć minut muszą poczekać drony
Informacje
2 Przełomowa konferencja na temat przemysłu futrzarskiego w Polsce
Ochrona zwierząt
3 69% Polaków przeciwko ubojowi koni, a rząd negocjuje wywóz ŻYWYCH koni do Japonii.
Ochrona zwierząt