WorldFood Warsaw ekologicznie
03-12-2014
Międzynarodowe Targi Żywności i Napojów WorldFood Warsaw to doskonała okazja dla producentów żywności ekologicznej i tradycyjnej. Mogą oni bowiem zaprezentować swoje wyroby i dotrzeć z ofertą do szerokiej gamy odbiorców – przedstawicieli handlu i dystrybucji.
Rynek żywności ekologicznej w Polsce wciąż rośnie. Według prognoz agencji badawczej Inquiry, w połowie 2013 roku jego wartość wyniosła 550-600 mln złotych. Eksperci zakładają, że w 2015 roku ...
Komentowane
1 Największą przyszłość w budownictwie mają ekorozwiązania, prefabrykaty zmniejszą problem kadrowy, a na swoje pięć minut muszą poczekać drony
Informacje
2 Przełomowa konferencja na temat przemysłu futrzarskiego w Polsce
Ochrona zwierząt
3 69% Polaków przeciwko ubojowi koni, a rząd negocjuje wywóz ŻYWYCH koni do Japonii.
Ochrona zwierząt