SGGW na Kongresie BioExpo

11.10.2019
ZARZĄDZANIE, MARKETING I KONSUMENT NA RYNKU ŻYWNOŚCI EKOLOGICZNEJ
14:30 – 14:40 Idealiści, pragmatycy, roślinożercy czy mięsożercy? Jacy są konsumenci żywności ekologicznej?
prowadzenie: Dr hab. Sylwia Żakowska-Biemans, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW
14:40 – 14:50 Modele zarządzania na rynku żywności ekologicznej w Polsce
prowadzenie: Dr Dagmara Stangierska, Wydział Ogrodnictwa, Biologii i Architektury Krajobrazu SGGW
14:50 – 15:00 Strategie marketingowe na rynku żywności ekologicznej w Polsce
prowadzenie: Dr Monika Świątkowska, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW
15:00 – 15:20 Pytania do prelegentów
Więcej informacji na stronie
Źródło Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie http://www.sggw.pl
Informacja dzięki uprzejmości Portalu Rolniczego NowoczesnaFarma.pl
Żródło: http://nowoczesnafarma.pl/SGGW-na-Kongresie-BioExpo.html
Jeśli chcesz otrzymywać informacje o najważniejszych wiadomościach ekologicznych oraz przydatnych poradach możesz zapisać się do newslettera (po lewej stronie ekranu).
Ostatnie Aktualności ekologiczne z tej kategorii:
- Zdrowa gleba – to korzyści dla rolników i środowiska »
- Cykl filmów Nowoczesne systemy prod. rolniczej ograniczające zanieczyszczenia środowiska »
- Chroń wody przed azotanami pochodzenia rolniczego - złóż wniosek o dofinansowanie »
Zobacz również:
- Kodeks Praktyki dla przetwórstwa żywności ekologicznej - eco-news.pl »
- Carrefour Polska gromadzi przedstawicieli środowiska żywności i rolnictwa oraz zachęca do działania na rzecz demokratyzacji BIO w Polsce - eco-news.pl »
- Carrefour zorganizuje jeden z największych kongresów poświęconych rolnictwu i żywności ekologicznej w Polsce - eco-news.pl »
- Przejrzystość i wiarygodność kluczem do sukcesu na rynku żywności ekologicznej - eco-news.pl »
- WorldFood Warsaw ekologicznie - eco-news.pl »
dlatego prosimy aby były one wyrażane w dobrym tonie oraz nie łamały polskiego prawa.
Komentarze łamiące te zasady będą niezwłocznie usuwane.