REKLAMA

Kodeks Praktyki dla przetwórstwa żywności ekologicznej

Międzynarodowy projekt „Kodeks Praktyki dla przetwórstwa żywności ekologicznej” / ProOrg jest realizowany w latach 2018-2021 na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji w ramach programu Horyzont 2020. Koordynatorem projektu jest prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska.

Międzynarodowy projekt  „Kodeks Praktyki  dla przetwórstwa żywności ekologicznej/ Code of Practice for organic food processing” akronim: ProOrg, jest realizowany w latach 2018-2021 na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, w Zakładzie Żywności Ekologicznej, w ramach programu Horyzont 2020.

Celem projektu jest opracowanie elastycznego i praktycznego Kodeksu Praktyki – Code of Practice (CoP) dla przetwórców żywności ekologicznej oraz jednostek certyfikujących.

Koordynatorem projektu jest prof. dr hab. Ewa Rembiałkowska. 

Budżet projektu wynosi 492 580 zł i jest on finansowany ze środków Narodowego Centrum Badań i Rozwoju ( https://www.ncbr.gov.pl ). 

Zachęcamy do zapoznania się ulotką informacyjną projektu – Szczegóły projektu

W celu bieżącego śledzenia postępów projektu zachęcamy do odwiedzenia strony internetowej: https://proorgproject.wixsite.com/website

 

 

 Źródło
 Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
 http://www.sggw.pl

Informacja dzięki uprzejmości Portalu Rolniczego NowoczesnaFarma.pl

Żródło: http://nowoczesnafarma.pl/Kodeks-Praktyki-dla-przetworstwa-zywnosci-ekologicznej.html
 

125ml milk

Cenimy sobie Państwa wypowiedzi,
dlatego prosimy aby były one wyrażane w dobrym tonie oraz nie łamały polskiego prawa.
Komentarze łamiące te zasady będą niezwłocznie usuwane.
Dodaj komentarz
*
Tytuł komentarza:
*
Komentarz:
*
Podpis:

Jeśli chcesz otrzymywać informacje o najważniejszych wiadomościach ekologicznych oraz przydatnych poradach możesz zapisać się do newslettera (po lewej stronie ekranu).

żywności projektu Praktyki ekologicznej Kodeks przetwórstwa Wydziale Practice Horyzont programu – Człowieka Żywieniu 2018-2021 przetwórstwa „Kodeks realizowany latach ).  Zachęcamy https://www.ncbr.gov.pl zapoznania postępów Rozwoju ulotką informacyjną Szczegóły Badań projektu W bieżącego śledzenia Wiejskiego zachęcamy odwiedzenia strony internetowej: https://proorgproject.wixsite.com/website      Źródło  Szkoła Główna Gospodarstwa Narodowego Warszawie  http://www.sggw.pl Informacja dzięki uprzejmości Portalu Rolniczego NowoczesnaFarma.pl Żródło: Centrum praktycznego środków akronim: Międzynarodowy projekt ekologicznej” ProOrg Konsumpcji Koordynatorem Rembiałkowska. Międzynarodowy projekt  Praktyki  ekologicznej/ organic processing” ProOrg, finansowany Konsumpcji, Zakładzie Żywności Ekologicznej, 2020. Celem opracowanie elastycznego Kodeksu przetwórców jednostek certyfikujących. Koordynatorem Rembiałkowska.  Budżet wynosi http://nowoczesnafarma.pl/Kodeks-Praktyki-dla-przetworstwa-zywnosci-ekologicznej.html  
REKLAMA

Ta strona korzysta z plików COOKIES. więcej »