GMO
                          
                              Żywność genetycznie zmodyfikowana – głosy za i przeciw
                          
                          
                               01-01-1970
                              Modyfikacje genetyczne to temat wzbudzający wiele emocji, zwłaszcza jeśli mamy na myśli zmodyfikowaną genetycznie żywność. Konsumenci nie tylko obawiają się nowości, ale przede wszystkim sztucznie wprowadzonych zmian, których skutki dla zdrowia człowieka i środowiska trudno przewidzieć.
Czy obawy są uzasadnione? Poniżej prezentujemy stanowiska zwolenników i przeciwników żywności modyfikowanej genetycznie oraz wspierające je argumenty.
Zwolennicy żywności ...
                                
                              
                              
                           
                       
                  
Komentowane
1 Największą przyszłość w budownictwie mają ekorozwiązania, prefabrykaty zmniejszą problem kadrowy, a na swoje pięć minut muszą poczekać drony
Informacje
2 Przełomowa konferencja na temat przemysłu futrzarskiego w Polsce
Ochrona zwierząt
3 Niewidzialny zabójca grasuje w oceanach
Ochrona zwierząt